Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. További információk az adatvédelmi tájékoztatónkban.

Termékek Menü
   
Itt jászr: > >

BLOG

Ebben a bejegyzésben röviden összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat a kőolajszármazékokról, és megvizsgáljuk az ásványi olajok kozmetikai termékekben való használatával kapcsolatos érveket és ellenérveket.

Ebben a posztban a pálmaolajról lesz szó, összefoglaljuk azt, hogy miért alakult ki mára egy világszintű mozgalom ezen alapanyag a használatának a csökkentésére.

Az interneten számos érdekes információt találni a szakállról, ezek közül gyűjtöttünk össze egy csokornyit.

Nem akarjuk azt az érzést kelteni, hogy a BLADE termékek kizárólag a szakállasoknak készülnek, ezért ideje, hogy kiemelten foglalkozzunk a bajusszal és a bajuszosokkal!

Igen, sajnos a természetes kozmetikumok esetében sem kerülhetjük el a tartósítószerek használatát. Azonban nem mindegy, hogy mit használunk erre a célra, hiszen nem akarunk ártalmas mesterséges anyagokat használni, viszont fontos, hogy a termékek legalább 12 hónapon át elálljanak. 

Miközben büszkén növeszted és ápolod a szakálladat, biztosan felmerült már benned a kérdés, hogy vajon a nők vonzónak találják-e az arcszőrzetet?

A külső tisztítás és ápolás mellett a haj és a szőrszálak belsőleges táplálása is fontos. Összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat.

Mi a BLADE-nél az illatok megszállottjai vagyunk, ezt már biztosan észrevetted, ha átböngészted a palettánkat. Most egy pár mondatban összefoglaljuk Neked az illatokkal kapcsolatos koncepciónkat, ezzel is megkönnyítve Neked a választást.

Mi a BLADE-nél fontosnak tartjuk, hogy vásárlóink minél kevesebb ártalmas anyagot használjanak a mindennapi tisztálkodás és testápolás során, ezért igyekszünk termékpalettánkat fokozatosan bővíteni. Már két illatban kapható a kifejezetten a férfiak igényére szabott sampon és aftershave a BLADE webshopban, friss élénkítő mentolos illatban, valamint igéző szantál-vanília illatban. Készítünk emellett citrus illatú aftershave lotion-t az érzékenyebb bőrűek számára, és tetoválás utáni bőrnyugtató krémet is. 

Tudtad, hogy a szakáll viselésének az esztétikai szempontok mellett számos pozitív egészségügyi hozadéka is van? Összegyűjtöttük neked a szakállviselés legfontosabb előnyeit.

 

miert a blade banner

    

Facebook